Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Τι καθαγιάστηκε η Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor» (vid)
LIFESTYLE

«Τι καθαγιάστηκε η Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor» (vid)

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έγινε συμπαθής σε μεγάλη μερίδα του κοινού, λόγω της συμπεριφοράς της στο Survivor, αλλά κάποιοι… δεν ξεχνούν! «Η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς με τον οποίο συμφώνησαν οι περισσότεροι, όχι όμως και ο Κώστας Τσυρός. «Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο […]

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έγινε συμπαθής σε μεγάλη μερίδα του κοινού, λόγω της συμπεριφοράς της στο Survivor, αλλά κάποιοι… δεν ξεχνούν!

«Η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς με τον οποίο συμφώνησαν οι περισσότεροι, όχι όμως και ο Κώστας Τσυρός.

«Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να κάθεται να γελάει…», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας τσαντίστηκε.

Ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα, μιλά για πρώτη φορά (vid)

«Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό!».

«Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους … Και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει “Μας έχει διώξει από την εκπομπή”…

Και στο Survivor να πάει και να το παίξει Αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει! Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε… Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις