Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζιχαντιστές πέταξαν στους κροκόδειλους ζευγάρι Βρετανών (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές πέταξαν στους κροκόδειλους ζευγάρι Βρετανών (pic)

Κλιμάκια του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ συμμετέχουν στις έρευνες σε ένα ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους για να βρουν τα πτώματα δύο ατόμων. Συμμορία που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε ζευγάρι Βρετανών και το πέταξε στο ποτάμι στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για έναν Βρετανό βοτανολόγο και τη γυναίκα του. Ο Αχμάντ «Μπαζούκα» Τζάκσον Μούσα από το Μαλάουι, […]

Κλιμάκια του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ συμμετέχουν στις έρευνες σε ένα ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους για να βρουν τα πτώματα δύο ατόμων.

Συμμορία που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε ζευγάρι Βρετανών και το πέταξε στο ποτάμι στη Νότια Αφρική.

Πρόκειται για έναν Βρετανό βοτανολόγο και τη γυναίκα του.

Ο Αχμάντ «Μπαζούκα» Τζάκσον Μούσα από το Μαλάουι, ο τελευταίος ύποπτος που συνελήφθη αναφορικά με την εξαφάνιση του Ροντ και της Ρέητσελ Σόντερς, οδήγησε τους αστυνομικούς στις όχθες του ποταμού Τουγκέλα.

Όπως ομολόγησε πέταξε εκεί τις σορούς τους, αφού προηγουμένως τις τύλιξε στους υπνοσάκους τους.

Γνωστή τζιχαντίστρια και η σύντροφος του μακελάρη

Η σύλληψή του συνιστά τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εξέλιξη στο ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία για τον εντοπισμό των απαγωγέων του ζεύγους των Βρετανών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν στις 10 Φεβρουαρίου ενώ μάζευαν σπόρους σπάνιων λουλουδιών σ’ ένα λόφο.

Οι Αρχές καταζητούσαν τον Μούσα καθώς είχε βρεθεί πέντε μέρες αργότερα το διαβατήριο του στο σπίτι των βασικών υπόπτων γα την απαγωγή, δολοφονία και ληστεία των Βρετανών, ενός 38χρονου και μιας 27χρονης, που σχετίζονται με το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος».

Οι δυο τους εμφανίστηκαν πρόσφατα σε δικαστήριο, όπου αποδείχθηκε ότι είχαν βάλει στο μάτι τον Σόντερς και τη γυναίκα του στο πλαίσιο ενός σχεδίου «να σκοτώσουν τους άπιστους, να απαγάγουν τους συμμάχους τους, να καταστρέψουν την εταιρεία που είχαν ανοίξει στο Κέιπ Τάουν και να τρομοκρατήσουν όλους τους κουφάρ (άπιστους)».

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού βρέθηκε με ίχνη αίματος περίπου 240 χλμ μακριά απ’ το σημείο όπου τους είχαν δει περίοικοι για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις