Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εμφανίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο – Η γραπτή δήλωση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο – Η γραπτή δήλωση

Εμφανίστηκαν με γραπτή δήλωση οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα. Οι δύο νεαροί ζητούν συγγνώμη, μετά τον τεράστιο σάλο. Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, που υπογράφουν τη δήλωσή σε τοπικά μέσα, αναφέρουν ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτό προς τις αρχές τους. Μάλιστα, όπως λένε δεν είχαν καμία πρόθεση να […]

Εμφανίστηκαν με γραπτή δήλωση οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα.

Οι δύο νεαροί ζητούν συγγνώμη, μετά τον τεράστιο σάλο.

Ο Νικόλαος Τζούνας και ο Γεώργιος Χαρίτος, που υπογράφουν τη δήλωσή σε τοπικά μέσα, αναφέρουν ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτό προς τις αρχές τους. Μάλιστα, όπως λένε δεν είχαν καμία πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο!

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας

Γεώργιος Χαρίτος»

Οργή για τους οπλίτες που βασάνισαν τον σκύλο – Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Το σκυλάκι στάθηκε τυχερό και επέζησε των βασανιστηρίων που υπέστη από τους δύο οπλίτες στο στρατόπεδο της Κόνιτσας.

Συγκεκριμένα, η Φιλοζωική Κόνιτσας αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του φυλακίου στο χωριό Πληκάτι, ο οποίος ενημέρωσε ότι το σκυλάκι ζει αλλά είναι πολύ φοβικό.

Οι στρατιώτες που υπηρετούν στην περιοχή του ταΐζουν αλλά φέρεται να δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.

Η Φιλοζωική ανακοίνωσε πως κλιμάκιο θα επισκεφτεί το χωριό ώστε να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για το σκυλάκι που βασανίζεται στο βίντεο και να το βοηθήσει.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το βίντεο, το οποίο που κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονται οι δύο οπλίτες κι ένας τρίτος συνάδελφός τους κινηματογραφεί την κτηνωδία.

Σε εξέλιξη η ΕΔΕ από το ΓΕΣ

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη είναι η Ένορκη Διοικητική Έρευνα που διατάχθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για τον φρικιαστικό βασανισμό του σκύλου σε στρατιωτικό χώρο που ανήκει στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις