Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Άγουρη συμμορία” – Αναζητείται ανήλικος για βίαιη ληστεία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Άγουρη συμμορία” – Αναζητείται ανήλικος για βίαιη ληστεία

Του Πέτρου Καρσιώτη Αναζητούν δράστη ληστρικής εισβολής σε σπίτι ηλικιωμένης στο Αγρίνιο, ετών 13! Ήδη η Αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αδελφό του ο οποίος στο σχέδιο της εισβολής στο σπίτι είχε αναλάβει το ρόλο του «τσιλιαδόρου». Αναζητούν και τον συνεργό του 13χρονου Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης τον συνεργό του 13χρονου και απ ό,τι φαίνεται αυτόν […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αναζητούν δράστη ληστρικής εισβολής σε σπίτι ηλικιωμένης στο Αγρίνιο, ετών 13!

Ήδη η Αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αδελφό του ο οποίος στο σχέδιο της εισβολής στο σπίτι είχε αναλάβει το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Αναζητούν και τον συνεργό του 13χρονου

Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης τον συνεργό του 13χρονου και απ ό,τι φαίνεται αυτόν που κατάφερε χτυπήματα με τα χέρια στην ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Είναι στοιχεία που έρχονται στο φως από την εξιχνίαση της ληστείας μέσα στο σπίτι ηλικιωμένης που καταγράφηκε στην πόλη του Αγρινίου, το πρωί της Τετάρτης.

Εκεί έδρασε “άγουρη συμμορία” από ανήλικους Ρομά, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε από την έρευνα η Ασφάλεια Αγρινίου, η οποία διερεύνησε τη ληστεία.

Για συνεργεία σε ληστεία κατηγορείται ο 16χρονος

Για την υπόθεση αυτή, αναφέρει η Αστυνομία στην επίσημη ενημέρωσή της, συνελήφθη στο Αγρίνιο, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου του σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Ψάχνουν τον άγνωστο για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Επίσης, αναζητούνται ο 13χρονος αδερφός του συλληφθέντα και ακόμη ένας δράστης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Συνέλαβαν και τον 47χρονο πατέρα για ηθική αυτουργία

Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα των δυο ανήλικων δραστών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστρικής κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Που σημαίνει ότι ο πατέρας των ανηλίκων κατά την Αστυνομία όχι μόνο γνώριζε αλλά ήταν και αυτός που παρότρυνε τους ανήλικους στη διάπραξη του αδικήματος.

Πήγαν να κλέψουν αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τρεις δράστες προχθές το πρωί, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Αγρίνιο, όπου ο 13χρονος με τον άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ενώ ο 16χρονος τους ανέμενε εξωτερικά της οικίας επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόρος).

Ο άγνωστος συνεργός χτύπησε την ηλικιωμένη για να ξεφύγουν

Στη συνέχεια, ο άγνωστος ακόμη  δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία με τα άκρα του και τράπηκε σε φυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συμμορία Ρομά σκορπούσε τον τρόμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις