Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρατικό αυτοκίνητο πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ – Πιο τραγική η συνέχεια
ΕΛΛΑΔΑ

Κρατικό αυτοκίνητο πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ – Πιο τραγική η συνέχεια

Επεισόδιο προκλήθηκε στο κέντρο του Πύργου όταν όχημα με κρατικές πινακίδες πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ. Σύμφωνα με την καταγγελία του γενικού γραμματέα του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, Γιώργου Παπανικολόπουλου, η στάθμευση υπηρεσιακού αυτοκινήτου σε θέση παρκινγκ για ΑμεΑ, συνέβη επί της οδού Ερμού 2, στο κέντρο του Πύργου. Μιλώντας για το περιστατικό ο κ. Παπανικολόπουλος […]

Επεισόδιο προκλήθηκε στο κέντρο του Πύργου όταν όχημα με κρατικές πινακίδες πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του γενικού γραμματέα του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας, Γιώργου Παπανικολόπουλου, η στάθμευση υπηρεσιακού αυτοκινήτου σε θέση παρκινγκ για ΑμεΑ, συνέβη επί της οδού Ερμού 2, στο κέντρο του Πύργου.

Μιλώντας για το περιστατικό ο κ. Παπανικολόπουλος δήλωσε στην εφημεριδα ”Πατρίς” :

«Στη θέση παρκινγκ ΑμεΑ, στην οδό Ερμού 2 πάρκαρε Υπηρεσιακό αυτοκίνητο με πορτοκαλί πινακίδες. Κάλεσα την τροχαία για να σημειώσει την παράβαση.

Μέχρι να συμβεί αυτό κατέφτασαν και οι γυναίκες επιβάτες του αυτοκινήτου που αντί να ζητήσουν συγνώμη μου έκαναν λεκτική επίθεση λέγοντας ότι έχουν δικαίωμα τα Υπηρεσιακά αυτοκίνητα να παρκάρουν σε θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ.

Ασύλληπτο σκηνικό: Χτύπησε ανάπηρο για να παρκάρει στη θέση ΑΜΕΑ (video)

Εξήγησα ότι δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα και μια από τις επιβαίνουσες στο αυτοκίνητο μου είπε ότι είναι κι αυτή ΑμεΑ και μου μίλησε άσχημα. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη… τι πάει να πει του Δημοσίου και γιατί μιλούν με αυτό τον τρόπο;

Επειδή είναι του Δημοσίου δεν θα πληρώσουν την κλήση ή θα την σβήσουν ή θα μας κάνουν ότι θέλουν; Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να το αφήσουμε να περάσει έτσι σαν Σωματείο.

Η κυρία αντί να ζητήσει συγνώμη μας επιτέθηκε! Έκλεισαν και τις δυο θέσεις που υπάρχουν για ΑμεΑ κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο… στις λιγοστές θέσεις που διαθέτει ο Πύργος για στάθμευση ΑμεΑ να έρχονται να παρκάρουν και να μας βρίζουν κιόλας».

Δυστυχώς, καταγράφονται πολύ συχνά παρόμοια περιστατικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις