Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλληνας τραγουδιστής: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα»
LIFESTYLE

Έλληνας τραγουδιστής: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  έδωσε ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή «Όλα Καλά » και στον Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ άλλων,  στα πλαίσια της συζήτησης που είχαν ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από γυναίκα, αλλά και από άντρα. Μίλησε για τα συγκεκριμένα περιστατικά και χωρίς να διστάσει στιγμή είπε την […]

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  έδωσε ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή «Όλα Καλά » και στον Τάσο Ριζόπουλο.

Μεταξύ άλλων,  στα πλαίσια της συζήτησης που είχαν ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από γυναίκα, αλλά και από άντρα. Μίλησε για τα συγκεκριμένα περιστατικά και χωρίς να διστάσει στιγμή είπε την άποψη του.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόληση και από άντρα και από γυναίκα. Είναι αναλόγως το τι θέλεις και τι έχεις επιλέξει να κάνεις.

Το φυσιολογικό είναι να δεχτείς από γυναίκα. Στο χρόνια που είμαστε φυσιολογικό είναι να δεχτείς όμως και από άντρα, οκ.

Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του και δεν το κρίνει και κανένας. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις τον τρόπο να λειτουργείς αναλόγως » είπε χαρακτηριστικά.

«Στρίμωξε» τον Λαγούτη η Καραβάτου και το παράδεχτηκε δημόσια! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις