Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκία: «Χρυσό» deal! O όμιλος Dogan σε… φιλοκυβερνητικά χέρια
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Χρυσό» deal! O όμιλος Dogan σε… φιλοκυβερνητικά χέρια

«Χρυσό» είναι το deal που αφορά στον όμιλο Dogan, ο οποίος πουλήθηκε σε φιλοκυβερνητικά χέρια. Ο όμιλος Dogan πουλήθηκε έναντι 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στον όμιλο Demiroren, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης. Η επισημοποίηση της πώλησης αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το βράδυ, εντός της ημέρας στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης. Διαβάστε ακόμα: Κι όμως! Διαμαρτυρήθηκαν πετώντας… ψάρια […]

«Χρυσό» είναι το deal που αφορά στον όμιλο Dogan, ο οποίος πουλήθηκε σε φιλοκυβερνητικά χέρια.

Ο όμιλος Dogan πουλήθηκε έναντι 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στον όμιλο Demiroren, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Η επισημοποίηση της πώλησης αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το βράδυ, εντός της ημέρας στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως! Διαμαρτυρήθηκαν πετώντας… ψάρια (pics)

Έτσι, «σβήνει» και η τελευταία ανεξάρτητη εφημερίδα που είχε απομείνει, η Hurriyet. Πρόκειται για την εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Τουρκία.

Στον όμιλο Dogan ανήκουν τα: Kanal D, CNN Türk, TV2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Magazine, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Magazine Marketing and Planning (DPP).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις