Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κι άλλη ανάρτηση “πονοκέφαλος” για τη Νέα Δημοκρατία
ΕΛΛΑΔΑ

Κι άλλη ανάρτηση “πονοκέφαλος” για τη Νέα Δημοκρατία

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το σχόλιο και η επίθεση της δημοτικής συμβούλου και Υπεύθυνης Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση της ΝΔ Αθηνάς Σπανάκη. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επιτίθεται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη με αφορμή μια φωτογραφία όπου η τελευταία εμφανίζεται μαζί με […]

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το σχόλιο και η επίθεση της δημοτικής συμβούλου και Υπεύθυνης Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση της ΝΔ Αθηνάς Σπανάκη.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επιτίθεται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη με αφορμή μια φωτογραφία όπου η τελευταία εμφανίζεται μαζί με γυναίκες μετανάστριες.

Αναλυτικά η κ. Σπανάκη αναφέρει :

“Αυτή είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής που ξαναποζάρει περήφανη στο φακό με την παρέα της… Ένας από τους λόγους που κατηγορήθηκα ήταν ότι είχα το θάρρος να μιλήσω για το μεταναστευτικό..

Ελάτε λοιπόν μια μέρα από το ιατρείο της Ιτανου να δείτε ΅Ελληνίδες μανάδες να με παρακαλάνε να σκουπίσουν να σφουγγαρισουν να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους.

Η Έλλη Παπαγγελή «ξαναχτυπά» μετά την διαγραφή της

Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν να ποζάρουν για φωτογραφία αλλά και ο φακός λυγίζει στην απελπισία τους….Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε το χρόνο φωτογράφησης με την παρέα σας…

Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνακια απο τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας που με λεβεντιά έβαλε στην αγκαλιά της όλου του κόσμου τα παιδιά..

Μια φωτογραφία της Ελλάδας ανεβάστε και αν έχετε τα κότσια γι αυτήν αγωνιστείτε και όχι για το φόντο της καρέκλας….και για να μην προλάβουν κάποιοι φίλοι σας να πουν ξανά ότι θέλω ψήφους σας λέω ότι καθόλου δεν με απασχολούν ούτε οι ψήφοι ούτε οι καρέκλες…”

Μετά από απανωτές αναρτήσεις ανέβασε ένα τραγούδι “απάντηση” σε όσους της επιτέθηκαν:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις