Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με τον ελεγκτή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με τον ελεγκτή

Ανακοίνωση για την υπόθεση με την καταγγελία μητέρας ότι ελεγκτής του προαστιακού κατέβασε το παιδί της, διότι του έλειπαν 10 λεπτά του ευρώ για το εισιτήριο, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ελεγκτής «εξάντλησε» όλη την αυστηρότητά του, σε έναν ανήλικο Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., όπως επισημαίνει, «σε σχέση με την καταγγελία για το περιστατικό που φέρεται να συνέβη […]

Ανακοίνωση για την υπόθεση με την καταγγελία μητέρας ότι ελεγκτής του προαστιακού κατέβασε το παιδί της, διότι του έλειπαν 10 λεπτά του ευρώ για το εισιτήριο, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ελεγκτής «εξάντλησε» όλη την αυστηρότητά του, σε έναν ανήλικο

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., όπως επισημαίνει, «σε σχέση με την καταγγελία για το περιστατικό που φέρεται να συνέβη στον Προαστιακό Πάτρας, την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στο δρομολόγιο 12309 (αναχώρηση 15:34 από Πάτρα με προορισμό τον Άγιο Βασίλειο, στην πρώτη αυτοκινητάμαξα του συρμού), ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι:

Στον Προαστιακό Πάτρας, ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2018 δεν εκδίδονται εισιτήρια επί των συρμών.

Η έκδοση εισιτηρίων του Προαστιακού Πάτρας γίνεται αποκλειστικά από σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην πόλη της Πάτρας και σε επιλεγμένους σταθμούς.

Επομένως, ο ελεγκτής εισιτηρίων δεν είχε στην κατοχή του εισιτήρια και δεν θα μπορούσε να προβεί σε πώληση.

Εξοργιστική αναισθησία σε έλεγχο- Ξεσπά η μητέρα του παιδιού

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διερεύνησε άμεσα και επισταμένα την καταγγελία με ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα.

Από τις αναφορές του προσωπικού, αλλά και στοιχεία που έχει (μέχρι στιγμής) στη διάθεσή της η εταιρία, δεν προκύπτει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα.

Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. παρακαλεί όποιον επέβαινε επί της ως άνω αμαξοστοιχίας και αντελήφθη το περιστατικό της καταγγελίας να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις