Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2026: Οι χώρες που το διεκδικούν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2026: Οι χώρες που το διεκδικούν

Σε Μαρόκο ή ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικό θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2026. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η FIFA διαθέτει για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 τους δύο φακέλους στα χέρια της. Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα διεξαχθεί είτε στο Μαρόκο είτε σε ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικό, που έχουν υποβάλλει κοινή υποψηφιότητα. […]

Σε Μαρόκο ή ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικό θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2026.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η FIFA διαθέτει για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 τους δύο φακέλους στα χέρια της.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα διεξαχθεί είτε στο Μαρόκο είτε σε ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικό, που έχουν υποβάλλει κοινή υποψηφιότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Επίσημη επιστολή των «ανθρώπων» του Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο

«Η προθεσμία για τις υποψηφιότητες έληξε και στα χέρια μας έχουμε αυτή του Μαρόκου και την κοινή υποψηφιότητα από ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό», δήλωσε ο Ινφαντίνο από την Μπογκοτά.

Και προσέθεσε: «Η τεχνική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα εξετάσει ενδελεχώς τους δύο φακέλους, πριν πάρει την τελική της απόφαση, στις 13 Ιουνίου».

Να σημειώσουμε πως το Μαρόκο έχει δεσμευτεί για επένδυση 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση που αναλάβει τη διοργάνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις