Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκανδαλίδης: “Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούριο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: “Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούριο”

“Έφεραν τη χώρα πίσω στις χειρότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούριο και ελπίζουμε να αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού. Αυτό εξαρτάται από εμάς” τόνισε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Μίλησε για την ήττα της […]

“Έφεραν τη χώρα πίσω στις χειρότερες στιγμές της μεταπολιτευτικής μας δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με το καινούριο και ελπίζουμε να αποτελέσουν το οριστικό τέλος του παλιού. Αυτό εξαρτάται από εμάς” τόνισε ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Μίλησε για την ήττα της σοσιαλδημοκρατίας, την υποχώρηση των προοδευτικών δυνάμεων και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και σημείωσε ότι “αν θέλουμε να εκφράσουμε το αίτημα της προόδου πρέπει να πάρουμε οριστικά την απόφαση: δεν υπερασπιζόμαστε το σύστημα συμφερόντων που κυριαρχεί θέλουμε δημοκρατικά και προοδευτικά να το αλλάξουμε.

Τσίπρας: Κρίσιμο και αναγκαίο να μιλήσουμε για την ανάγκη μιας νέας αριστεράς στην Ευρώπη (vid)

Δεν απεμπολούμε τη δυνατότητά μας να κυβερνάμε θέλουμε να καθορίσουμε τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας μετά τις εκλογές. Θέλουμε να είμαστε ταυτόχρονα δύναμη ανατροπής και νέας αλλαγής και δύναμη προοδευτικής διακυβέρνησης”.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι “με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει τεράστια απόσταση που έχει να κάνει με τη δημοκρατία, με τη ΝΔ μας χωρίζει η κοινωνική δικαιοσύνη.

Εμείς θέλουμε τη δική μας αυτόνομη πορεία” και πρόσθεσε “ο νέος φορέας ιδρύεται στην πορεία για την κρισιμότερη εκλογή για τη χώρα. Ο δρόμος που χαράξαμε δεν έχει επιστροφή ή νικάμε ή χάνουμε και σκορπίζουμε”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις