Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μποσταντζόγλου κατά εκπομπών: Είναι χυδαίο αυτό που κάνουν (vid)
LIFESTYLE

Μποσταντζόγλου κατά εκπομπών: Είναι χυδαίο αυτό που κάνουν (vid)

O Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τους δημοσιογράφους και όσα τον ενοχλούν. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη ήταν παρατεταγμένες οι κάμερες. «Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. […]

O Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τους δημοσιογράφους και όσα τον ενοχλούν.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη ήταν παρατεταγμένες οι κάμερες.

«Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. Να πεις κάτι και την άλλη μέρα να σε χρησιμοποιούσαν σαν τζουτζέ για να σχολιάζουν οι άλλοι στα πρωϊνάδικα. Αυτό το θεωρώ χυδαίο εκ μέρους αυτών που το κάνουν.

Έκρηξη Μποσταντζόγλου στις κάμερες: Aναπαραγωγή από ποιους, από τα τσ@@α τα πρωινάδικα; (vid)

Σήμερα είχαμε πάει στον χαιρετισμό του Χρήστου Σιμαρδάνη. Κάθομαι πάντα έξω από τα νεκροταφεία γιατί πας μέσα και είναι σαν δεξίωση. Συστοιχία καναλιών και “πώς σας φαίνεται”, “τι θυμόσαστε”. Τι θυμάμαι; Είναι βλάκες όλοι αυτοί που περιμένουν εκεί.

Είναι στιγμές που θες να είσαι μόνος σου και σε ρωτάνε να πεις κάτι έξυπνο που να συνάδει με το πράγμα. Τι θα πω; Θα βρίσω τον αποθανόντα; Ναι, αλλά περιμένουν την άλλη μέρα οι πρωϊνατζήδες να μιλούν ένα τέταρτο γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Όταν μισό αιώνα μετά βγαίνουν στο θέατρο κάτι τσ@λια, τα παρατάς… (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις