Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πειθαρχική δίωξη στον Σκουτέρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πειθαρχική δίωξη στον Σκουτέρη

Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο πρωτοδικών, Δημήτρη Σκουτέρη, άσκησε η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του dikisports. blogspot.gr, η δίωξη ασκήθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Σκουτέρη να γνωστοποιήσει την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τα ξημερώματα Κυριακής, λίγο πριν τη 1 το ξημέρωμα. Όπως είναι γνωστό, στον ΠΑΟΚ επεστράφησαν 3 βαθμοί που του […]

Πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο πρωτοδικών, Δημήτρη Σκουτέρη, άσκησε η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του dikisports. blogspot.gr, η δίωξη ασκήθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Σκουτέρη να γνωστοποιήσει την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τα ξημερώματα Κυριακής, λίγο πριν τη 1 το ξημέρωμα.

Όπως είναι γνωστό, στον ΠΑΟΚ επεστράφησαν 3 βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί, ενώ το παιχνίδι κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό.

Στο σπίτι του Αλαφούζου ξανά οπαδοί του Παναθηναϊκού

Δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, αναφέρει πως στην πρόσφατη επίσκεψη της επιτροπής παρακολούθησης, οι εκπρόσωποι της FIFA είχαν αναρωτηθεί ποιος δικαστής ανακοίνωσε απόφαση τα ξημερώματα .

Κι αυτό μάλιστα, την ημέρα που επρόκειτο να διεξαχθεί ένα κρίσιμο ντέρμπι στην έδρα της ομάδας που ήταν κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Όπως σημειώνεται δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την αντικατάστασή του.

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Europa League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις