Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Γωγώ έβαψε τα μαλλιά της… κάπως και βγήκε να μιλήσει για τον Τζώρτζη (vid)
LIFESTYLE

Η Γωγώ έβαψε τα μαλλιά της… κάπως και βγήκε να μιλήσει για τον Τζώρτζη (vid)

Το MasterChef θα συνεχίσει, χωρίς τη Γωγώ Κωστάκη που χάριζε «καλές» στιγμές στους φανατικούς του ριάλιτι. Είχε φύγει και πριν ένα μήνα, περίπου, ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Τελικά αποχώρησε οριστικά χθες. Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου». Η Γωγώ πλέον δεν είναι ξανθιά αφού έβαψε τα μαλλιά της. MasterChef: Αποχώρησε οριστικά […]

Το MasterChef θα συνεχίσει, χωρίς τη Γωγώ Κωστάκη που χάριζε «καλές» στιγμές στους φανατικούς του ριάλιτι.

Είχε φύγει και πριν ένα μήνα, περίπου, ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Τελικά αποχώρησε οριστικά χθες.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

Η Γωγώ πλέον δεν είναι ξανθιά αφού έβαψε τα μαλλιά της.

MasterChef: Αποχώρησε οριστικά η Γωγώ Κωστάκη

Η γκριζομάλλα πλέον πρώην παίκτρια του MasterChef φυσικά κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν κατά την αποχώρησή της και τη συμπεριφορά του Τζώρτζη.

«Έχω σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του γιατί ξέρω μιλάει για εμένα πίσω από την πλάτη μου. Αν άκουγα όσα έλεγε ο Τζώρτζης στον εξώστη ενώ εγώ μαγείρευα, θα είχα ανέβει πάνω», είπε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του και συνέχισε:

«Ήταν ένα πολύ γλυκό και αθώο πλασματάκι που το έπαιζε καλός και στην πορεία σιγά σιγά άρχισε να ξεδιπλώνει το μεγάλο του ταλέντο… της υποκρισίας. Μπορεί να ασχοληθεί και με την υποκριτική κάποια στιγμή. Το ποτήρι ξεχείλισε την πρώτη φορά που εγώ ήμουν προτεινόμενη. Εκεί είδα έναν διαφορετικό Τζώρτζη να μιλάει για μένα πολύ άσχημα», είπε η πρώην παίκτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις