Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 2: Η Ηλέκτρα βάζει τα… πράγματα στη θέση τους
LIFESTYLE

MasterChef 2: Η Ηλέκτρα βάζει τα… πράγματα στη θέση τους

MasterChef 2: Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη που αποχώρησε προσφάτως από το πετυχημένο παιχνίδι του STAR, απαντά στο όλο νόημα σχόλιο της συμπαίκτριάς της. «Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό», εξέφρασε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown. Διαβάστε ακόμα: Spoiler Alert: Παίκτης του MasterChef […]

MasterChef 2: Η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη που αποχώρησε προσφάτως από το πετυχημένο παιχνίδι του STAR, απαντά στο όλο νόημα σχόλιο της συμπαίκτριάς της.

«Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό», εξέφρασε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό DownTown.

Διαβάστε ακόμα: Spoiler Alert: Παίκτης του MasterChef στο τρένο – Κι άλλη γνωστή αποχώρηση (pic)

«Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιους εννοεί. Σίγουρα πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί της δεν ήταν βάσει φύλου. Το είπε και η ίδια με post της, ότι αναφέρεται σε συμπεριφορές»

Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρη ότι δεν αναφερόταν σε μένα γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν είχαμε κάποια διαμάχη. Ο κόσμος βέβαια το πήρε αλλιώς».

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή στο MasterChef 2! Τα πάνω… κάτω από την απόφαση των κριτών (vid)

Θυμίζουμε πως η Γωγώ μίλησε για «μια πουτ@ν@, έναν π@@στη και έναν άσχετο».

MasterChef: Απίστευτο ξέσπασμα στην αποχώρηση- «Μια πουτ…α, ένας πού…ς κι ένας άσχετος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις