Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς καθάρισμα
PLUS

Πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς καθάρισμα

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρείτε καθαρό το πάτωμα στο σπίτι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.  Σίγουρα, δεν γίνεται να σκουπίζετε κάθε μέρα λόγω πιεσμένου προγράμματος και έτσι σας έχουμε τις παρακάτω λύσεις. Βάλτε πατάκια σε κάθε είσοδο του σπιτιού. Πέρα από την εξώπορτα, βάλτε πατάκι στις μπαλκονόπορτες και έξω από το μπάνιο σας. Τοποθετήστε […]

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διατηρείτε καθαρό το πάτωμα στο σπίτι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.  Σίγουρα, δεν γίνεται να σκουπίζετε κάθε μέρα λόγω πιεσμένου προγράμματος και έτσι σας έχουμε τις παρακάτω λύσεις.

Βάλτε πατάκια σε κάθε είσοδο του σπιτιού. Πέρα από την εξώπορτα, βάλτε πατάκι στις μπαλκονόπορτες και έξω από το μπάνιο σας.

Τοποθετήστε χαλάκια σε σημεία που «κινδυνεύουν». Συνήθως μπροστά από το νεροχύτη της κουζίνας και μπροστά από το ψυγείο είναι τα δύο σημεία που θα ήταν καλό να βάλετε χαλάκια, γιατί εκεί πέφτουν πιο συχνά φαγητά.

Καλό είναι να μην κυκλοφορείτε με παπούτσια μέσα στο σπίτι. Βάλτε προστατευτικά στα πόδια των επίπλων Με αυτόν τον τρόπο θα προφυλάξετε το πάτωμα από τυχόν γδαρσίματα που μπορεί να γίνουν κατά τη μετακίνησή τους.

Βγάλτε τα παπούτσια. Αποφεύγετε να περπατάτε με παπούτσια πάνω στο πάτωμα (και κυρίως πάνω στο παρκέ). Κάθε φορά που γυρίζετε από τη δουλειά φροντίζετε να βγάζετε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι. Για το λόγο αυτό καλό είναι να αφήνετε τις παντόφλες σας στην είσοδο του σπιτιού σας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις