Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η μουστάρδα… αλλιώς: Τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις!
PLUS

Η μουστάρδα… αλλιώς: Τρία πράγματα που μπορείς να κάνεις!

Την μουστάρδα πέρα από τη μαγειρικη μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες περιπτώσεις, που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί καν. Δείτε 3 χρήσεις της μουστάρδας, που θα σας κάνουν να ξαφνιαστείτε. Απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη Κάντε ένα μπάνιο σε κίτρινη μουστάρδα για να απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη και τους πόνους […]

Την μουστάρδα πέρα από τη μαγειρικη μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε άλλες περιπτώσεις, που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί καν. Δείτε 3 χρήσεις της μουστάρδας, που θα σας κάνουν να ξαφνιαστείτε.

Απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη

Κάντε ένα μπάνιο σε κίτρινη μουστάρδα για να απαλλαγείτε από τους πόνους στην πλάτη και τους πόνους της αρθρίτιδας. Βάλτε 175-240ml μουστάρδα μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας. Ανακατέψτε καλά και μείνετε μέσα στο νερό για 15 λεπτά. Αν δεν έχετε χρόνο για μπάνιο μπορείτε να τρίψετε τη μουστάρδα απευθείας στα σημεία που πονούν. Χρησιμοποιείτε μόνο ήπια κίτρινη μουστάρδα και φροντίστε να την δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή. Η αδιάλυτη μουστάρδα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας.

Ανακουφιστείτε από το κρύωμα

Τρίψτε το στήθος σας με παρασκευασμένη μουστάρδα, βρέξτε μια πετσέτα με ζεστό νερό, στύψτε τη, και τοποθετήστε τη πάνω από τη μουστάρδα.

Φτιάξτε μάσκα προσώπου

Βάλτε στο πρόσωπό σας λίγη ήπια κίτρινη μουστάρδα για να χαλαρώσει και να τονώσει την επιδερμίδα σας. Δοκιμάστε το σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις