Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ομολόγησε το έγκλημα η μητριά του 8χρονου Γκάμπριελ
ΚΟΣΜΟΣ

Ομολόγησε το έγκλημα η μητριά του 8χρονου Γκάμπριελ

Σοκ επικρατεί στην ισπανική κοινωνία από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 8χρονου Γκάμπριελ που αγνοούνταν και εν τέλει βρέθηκε νεκρός στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της μητριάς του. Η μητριά του μικρού συνελήφθη την Κυριακή και χθες ομολόγησε ότι τον σκότωσε. Η Άνα Χούλια Κεσάδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που τέθηκε υπό κράτηση την […]

Σοκ επικρατεί στην ισπανική κοινωνία από τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 8χρονου Γκάμπριελ που αγνοούνταν και εν τέλει βρέθηκε νεκρός στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της μητριάς του.

Η μητριά του μικρού συνελήφθη την Κυριακή και χθες ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Η Άνα Χούλια Κεσάδα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή, «ομολόγησε ότι είναι η αυτουργός του θανάτου του θύματος» στους ερευνητές, δήλωσε στο AFP ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Αλμερίας, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η σύντροφος του πατέρα του 8χρονου Γκαμπριέλ συνελήφθη 12 ημέρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού από χωριό στην Ανδαλουσία.

Στις έρευνες συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι και η απόγνωση των γονιών του μαθητή, των Άνχελ Κρουθ και Πατρίθια Ραμίρεθ, προκάλεσε συγκίνηση σε ολόκληρη τη χώρα.

Έβγαινε στην τηλεόραση και ζητούσε να βρεθεί το παιδί

Το θράσος, όμως, δεν έχει τέλος για τη συγκεκριμένη γυναίκα, καθώς έβγαινε συνεχώς στην τηλεόραση παρακαλώντας τον κόσμο να βοηθήσει ώστε να βρεθεί το παιδί.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη δήλωσε πως δεν σκότωσε το παιδί, ισχυρισμός ο οποίος αποδείχθηκε ψευδής μια μέρα αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις