Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Πολιορκείται” συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια από το κίνημα “Δεν πληρώνω”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Πολιορκείται” συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια από το κίνημα “Δεν πληρώνω”

Μέλη του Κινήματος «Δεν πληρώνω» συγκεντρώθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο καθώς και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ακριβώς απέναντι τους. Όπως λένε οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να εκπλειστηριαστεί ακίνητο 57 τετραγωνικών στη Βούλα με αποθήκη και πάρκινγκ για χρέος 70.000 ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση των συμβολαιογράφων, ο πλειστηριασμός που διεξάγεται στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο αφορά μεν ακίνητο, […]

Μέλη του Κινήματος «Δεν πληρώνω» συγκεντρώθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο καθώς και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ακριβώς απέναντι τους. Όπως λένε οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να εκπλειστηριαστεί ακίνητο 57 τετραγωνικών στη Βούλα με αποθήκη και πάρκινγκ για χρέος 70.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση των συμβολαιογράφων, ο πλειστηριασμός που διεξάγεται στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο αφορά μεν ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής αλλά για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ. Αναφέρουν ότι δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος.

«Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις