Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κολομβία: Αεροπορική Εταιρεία ζητά να αφαιρεθούν τα καθίσματα
ΚΟΣΜΟΣ

Κολομβία: Αεροπορική Εταιρεία ζητά να αφαιρεθούν τα καθίσματα

Παράλογο και όμως αληθινό, μια αεροπορική εταιρεία από την Κολομβία, η VivaColombia επιθυμεί να αφαιρέσει τα καθίσματα από τα αεροπλάνα της ώστε να ταξιδεύουν όρθιοι οι επιβάτες. Ο λόγος που θέλουν να το κάνουν αυτό είναι το γεγονός πως επιθυμούν να μειώσουν τις τιμές, ώστε να είναι προσιτά τα εισιτήρια σε άτομα από την εργατική […]

Παράλογο και όμως αληθινό, μια αεροπορική εταιρεία από την Κολομβία, η VivaColombia επιθυμεί να αφαιρέσει τα καθίσματα από τα αεροπλάνα της ώστε να ταξιδεύουν όρθιοι οι επιβάτες.

Ο λόγος που θέλουν να το κάνουν αυτό είναι το γεγονός πως επιθυμούν να μειώσουν τις τιμές, ώστε να είναι προσιτά τα εισιτήρια σε άτομα από την εργατική τάξη, που πρέπει να μεταφέρονται για τη δουλειά τους στην Κολομβία. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε πως υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που μελετούν αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό προσθέτοντας «Ποιος νοιάζεται αν δεν διαθέτουμε σύστημα ψυχαγωγίας για πτήση μίας ώρας; Ποιος νοιάζεται ότι δεν υπάρχουν μαρμάρινα δάπεδα … ή ότι δεν θα παίρνετε δωρεάν φιστίκια;» συνέχισε λέγοντας «Αν υπάρξει κάποτε σύγκρουση, σε ένα αεροσκάφος, Θεός φυλάξοι, μια ζώνη ασφαλείας δεν θα σας σώσει. Δεν χρειάζεστε ζώνη ασφαλείας στο υπόγειο του Λονδίνου. Δεν χρειάζεστε ζώνη ασφαλείας σε τρένα τα οποία ταξιδεύουν σε 120 μίλια την ώρα», είπε.

Οι αρχές Πολιτικής Αεροπορίας διαφωνούν καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει εγκριθεί σε καμία χώρα μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις