Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Βρήκαν πτώματα βρεφών κάτω από πάτωμα σπιτιού
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Βρήκαν πτώματα βρεφών κάτω από πάτωμα σπιτιού

Τα πτώματα πολλών βρεφών που είχαν συντηρηθεί μέσα σε φιάλες, ανακάλυψε συνεργείο απεντόμωσης που εργαζόταν σε μια ανακαίνιση σπιτιού στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, με κάποια από αυτά να έχουν ακόμη τον ομφάλιο λώρο, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo. Τρεις από τις τέσσερις αυτές φιάλες βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα του σπιτιού, το οποίο […]

Τα πτώματα πολλών βρεφών που είχαν συντηρηθεί μέσα σε φιάλες, ανακάλυψε συνεργείο απεντόμωσης που εργαζόταν σε μια ανακαίνιση σπιτιού στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, με κάποια από αυτά να έχουν ακόμη τον ομφάλιο λώρο, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Τρεις από τις τέσσερις αυτές φιάλες βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα του σπιτιού, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο τα τελευταία τρία χρόνια και όπου κάποτε έμενε ένας μαιευτήρας. Το σπίτι είχε αγοραστεί από νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος το ανακαίνιζε, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τα πτώματα των βρεφών φαίνεται ότι είχαν διατηρηθεί μέσα σε μια ουσία που μοιάζει με τη φορμόλη, μετέδωσε το Kyodo, προσθέτοντας ότι η αστυνομία διεξάγει περαιτέρω έρευνες.

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις