Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο αυτόφωρο αστυνομικός: Βρέθηκε το πιστόλι σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες
ΕΛΛΑΔΑ

Στο αυτόφωρο αστυνομικός: Βρέθηκε το πιστόλι σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 34χρονης αστυνομικού που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, καθώς και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών. Κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν έφερε πλαστές πινακίδες. Στο […]

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 34χρονης αστυνομικού που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, καθώς και δύο ημεδαπών ιδιωτών, ηλικίας 43 και 19 ετών.

Κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής οι δύο ιδιώτες προσήχθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν έφερε πλαστές πινακίδες.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών, καθώς και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού.

Ο ένας εκ των ιδιωτών φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις μαζί της.

Τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό.

Τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις