Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Ο κ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπιμοτήτων»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο κ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπιμοτήτων»

  «Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη στις θέσεις των ΑΝΕΛ και ειδικά στην πρόταση του προέδρου μας Πάνου Καμμένου για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας την προγραμματισμένη συνάντηση Τσίπρα- Θεοδωράκη. Όπως σημειώνει, «ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε […]

 

«Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη στις θέσεις των ΑΝΕΛ και ειδικά στην πρόταση του προέδρου μας Πάνου Καμμένου για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου σχολιάζοντας την προγραμματισμένη συνάντηση Τσίπρα- Θεοδωράκη.

Όπως σημειώνει, «ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό Εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων».

«Ούτε εγώ, ούτε η Φώφη είμαστε ρεζέρβες του Τσίπρα»

«Θα ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας μας ο Σταύρος Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις