Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στους πιο ακριβοπληρωμένους του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους πιο ακριβοπληρωμένους του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, και η εξέλιξη αυτή τον έφερε στη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, σύμφωνα με το Forbes. O Γιάννης, σε συνδυασμό και με το συμβόλαιό του με αθλητική εταιρεία, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, και η εξέλιξη αυτή τον έφερε στη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, σύμφωνα με το Forbes.

O Γιάννης, σε συνδυασμό και με το συμβόλαιό του με αθλητική εταιρεία, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με κέρδη 28.6 εκατομμύρια ευρώ.

Στην πρώτη θέση είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με κέρδη περίπου 68.7 εκατομμύρια ευρώ, με τα περισσότερα από αυτά να είναι από χορηγούς.

Η άνοδος του Έλληνα παίκτη των Μπακς είναι εντυπωσιακή και φτάνει σχεδόν το 500% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό γιατί ο συνδυασμός του συμβολαίου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και η συμφωνία του με αθλητική εταιρία ήταν τα δεδομένα που τον έφεραν στην ίδια θέση της κατάταξης μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν.

Την δεύτερη θέση, μετά τον «Βασιλιά», κατέλαβε ο Στεφ Κάρι με κέρδη κοντά στα 62 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο συμπαίκτης του στους Ουόριορς, Κέβιν Ντουράντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις