Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έδιωξαν άθεο από τηλεοπτική εκπομπή (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έδιωξαν άθεο από τηλεοπτική εκπομπή (vid)

Ο Mohammad Hashem, ένας άθεος, προσκλήθηκε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Alhadath Alyoum για να συμμετάσχει σε μια συζήτηση με τον πρώην αναπληρωτή Σεΐχη του Al-Azhar, Mahmoud Ashour. Ωστόσο, η δήλωση του ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για την ύπαρξη του Θεού και η προσπάθειά του να μιλήσει για τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης, αντικρούστηκε […]

Ο Mohammad Hashem, ένας άθεος, προσκλήθηκε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Alhadath Alyoum για να συμμετάσχει σε μια συζήτηση με τον πρώην αναπληρωτή Σεΐχη του Al-Azhar, Mahmoud Ashour.

Ωστόσο, η δήλωση του ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για την ύπαρξη του Θεού και η προσπάθειά του να μιλήσει για τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης, αντικρούστηκε με μια σειρά προσβολών από τον Σεΐχη και τον παρουσιαστή Μαχμούντ Αμπντ Αλ-Χάλιμ. Ο Σεΐχης του συνέστησε ψυχιατρική θεραπεία και ο παρουσιαστής του είπε πως πρέπει να φύγει από την εκπομπή.

Ο οικοδεσπότης του τηλεοπτικού σταθμού, ζητώντας συγγνώμη στους θεατές του για την υποβολή τους σε «ακατάλληλες» και «καταστρεπτικές ιδέες», συμβουλεύει τον Χασέμ να «εγκαταλείψει το στούντιο και να πάει κατευθείαν σε ψυχιατρικό νοσοκομείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις