Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Καταγγελία κατά Μιραλάς και Αρετόπουλου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Καταγγελία κατά Μιραλάς και Αρετόπουλου

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε δυο κινήσεις προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις εξελίξεις του μη διεξαχθέντος αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε καταγγελία στην ΚΕΔ κατά του Τρικαλινού διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, όπου ζητάει τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτησίας. Και αυτό διότι, ο ρέφερι της […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε δυο κινήσεις προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τις εξελίξεις του μη διεξαχθέντος αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε καταγγελία στην ΚΕΔ κατά του Τρικαλινού διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, όπου ζητάει τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτησίας.

Και αυτό διότι, ο ρέφερι της συγκεκριμένης αναμέτρησης έστειλε αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το φύλλο αγώνα, το οποίο έγραψε εν πλήρη ηρεμία σε 4 ολόκληρες ώρες.

Η παραπάνω κίνηση του διαιτητή Αρετόπουλου, ο οποίος αν και είχε τόσες ώρες στην διάθεση του στο γήπεδο της Τούμπας προχώρησε σε αλλαγή της κατάθεσης του, προκάλεσε οργή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ζητάει την διαγραφή του από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, από την στιγμή που δεν κινήθηκαν αυτεπάγγελτα οι διαδικασίες για την χειρονομία του προς τους φιλάθλους την ώρα της εξέλιξης των γεγονότων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έχει στην διάθεση του και οπτικό υλικό από τις χειρονομίες του Βέλγου προς την κερκίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις