Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Τα πήρε ο Κοντιζάς με την Ηλέκτρα- “Δεν είναι δυνατόν” (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Τα πήρε ο Κοντιζάς με την Ηλέκτρα- “Δεν είναι δυνατόν” (vid)

Η Ηλέκτρα δεν τα πήγε καθόλου καλά στη δοκιμασία του MasterChef. Η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να παρουσιάσει πιάτο στους κριτές και φυσικά είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Αφοί οι σεφ της έκαναν παρατηρήσεις για την αδυναμία της να παρουσιάσει πιάτο, προχώρησαν στους επόμενους διαγωνιζόμενους. Η Γωγώ πήγε μπροστά με το πιάτο της και κάπου εκεί ξέσπασε […]

Η Ηλέκτρα δεν τα πήγε καθόλου καλά στη δοκιμασία του MasterChef. Η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να παρουσιάσει πιάτο στους κριτές και φυσικά είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Αφοί οι σεφ της έκαναν παρατηρήσεις για την αδυναμία της να παρουσιάσει πιάτο, προχώρησαν στους επόμενους διαγωνιζόμενους. Η Γωγώ πήγε μπροστά με το πιάτο της και κάπου εκεί ξέσπασε ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά της Ηλέκτρας.

«Είναι αστείο σε αυτή τη φάση να νιώθω να πω μπράβο σε αυτούς που φέρνουν ένα πιάτο εδώ μπροστά. Μιλάω για σένα Ηλέκτρα. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν αυτό; Το σκέφτομαι τόση ώρα, θα σκάσω… Δεν θα έπρεπε να λέω μπράβο που έφερε κάποιος ένα πιάτο. Πρέπει να λέμε μπράβο για ωραία πιάτα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις