Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί το θεωρώ πολύ άδικο»
LIFESTYLE

«Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί το θεωρώ πολύ άδικο»

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος που μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ. Διαβάστε το απόσπασμα. Ποια ανάγκη σας καλύπτει η τηλεόραση και επανήλθατε, μετά από τόσα χρόνια, μέσα από το σήριαλ «Το Τατουάζ» του Alpha; Όπως το είπες: «Ανάγκη». Μου καλύπτει […]

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος που μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ. Διαβάστε το απόσπασμα.

Ποια ανάγκη σας καλύπτει η τηλεόραση και επανήλθατε, μετά από τόσα χρόνια, μέσα από το σήριαλ «Το Τατουάζ» του Alpha;

Όπως το είπες: «Ανάγκη». Μου καλύπτει την ανάγκη των διακοπών. Εδώ και οκτώ χρόνια που ασχολούμαι τόσο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω λείψει ούτε μία μέρα για να πάνω διακοπές, να ξεκουραστώ κάπου. Έχω ξεχάσει πια τις διακοπές. Δουλεύω αδιάκοπα. Το σήριαλ είναι ένα πολύ ωραίο διάλειμμα, οι δικές μου διακοπές, έτσι για να ξεφύγω λίγο. Το βλέπω σαν διασκέδαση. Κάνω τη δουλειά μου, αλλά περνάω καλά και το απολαμβάνω.

Στα νέα παιδιά που μπαίνουν σε αυτό τον χώρο, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βλέπετε τον εαυτό σας; Γι’ αυτό ίσως τον υπερασπιστήκατε;

Ναι, φυσικά και βλέπω τον εαυτό μου. Όλοι, μα όλοι, θεωρώ ότι δικαιούνται την ευκαιρία της δοκιμής σε όλες τις Τέχνες. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν ο άνθρωπος είναι καλός ή όχι. Είναι και αντιδεοντολογικό. Δε θα το έλεγα δημόσια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι νωρίς ακόμα για να πω αν κάνει ή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δε θα έλεγα κάτι. Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί θεωρώ πολύ άδικο να την πέφτουν σε ένα νέο παιδί που πάει να κάνει μία προσπάθεια. Που είναι το κακό; Έχω τσακωθεί με συναδέλφους που με πήραν και μου είπαν «μα γιατί τα είπες αυτά;» και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις