Αθήνα

°C

Παρασκευή

07

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέες απειλές Λυμπερόπουλου: Σε λίγο θα πυροβολούμε χωρίς να σημαδεύουμε
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες απειλές Λυμπερόπουλου: Σε λίγο θα πυροβολούμε χωρίς να σημαδεύουμε

«Πολύ ήρεμα» ήταν ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος για όσα συνέβησαν την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας με ταξιτζήδες να σπάνε οχήματα Uber. Ο κ. Λυμπερόπουλος όχι μόνο δεν πήρε πίσω τις απειλές ότι «θα το κάνω Κούγκι στον τουρισμό» αλλά εκτόξευσε και νέες μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. «Υπάρχουν όρια […]

«Πολύ ήρεμα» ήταν ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος για όσα συνέβησαν την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας με ταξιτζήδες να σπάνε οχήματα Uber.

Ο κ. Λυμπερόπουλος όχι μόνο δεν πήρε πίσω τις απειλές ότι «θα το κάνω Κούγκι στον τουρισμό» αλλά εκτόξευσε και νέες μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Υπάρχουν όρια στον άνθρωπο. Δεν ξέρετε τι τραβάμε. Σε λίγο ο ταξιτζής θα πυροβολεί χωρίς να σημαδεύει» είπε χαρακτηριστικά.

Εξειδικεύοντας τι σημαίνει η φράση «θα το κάνω Κούγκι» είπε ότι «θα κλείσω κόμβους για να μην δουλέψουν ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την Uber αν δεν καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ληστεύουν τον εργαζόμενο των λίγων ευρώ».

Ο κ. Λυμπερόπουλος υποστήριξε ότι δέχθηκε bullying προκειμένου να μην εκλεγεί πρόεδρος ξανά τον περασμένο Νοέμβριο καταγγέλλοντας παράλληλα ότι οδηγοί της Uber όταν τους κάνουν παρατήρηση οδηγοί ταξί «σου λένε ότι θα σε πηδήξω και μετά μαζεύονται κάποιοι μηχανόβιοι και πέφτει και ξύλο».

«Εγώ και οι ταξιτζήδες δεν είμαστε υποταγμένοι. Το σύστημα δεν μιλάει το σύστημα γιατί είναι πολλά τα λεφτά για τη διαφήμιση» πρόσθεσε και υπερασπίστηκε τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη λέγοντας ότι «έχει φάει τον πόλεμο της ζωής του, μόνο εγώ ξέρω τι έχει περάσει για το νόμο αυτό».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις