Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με “δόλωμα” μια γυναίκα κι ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, έστησαν ενέδρα θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με “δόλωμα” μια γυναίκα κι ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, έστησαν ενέδρα θανάτου

Του Πέτρου Καρσιώτη Παγίδα θανάτου με «δόλωμα» μια γυναίκα, μέσω μηνυμάτων και Facebook, αποδεικνύεται ότι είχε στήσει 38χρονος Αλβανός σε 29χρονο ομοεθνή του, τον οποίο δολοφόνησε πριν από πέντε χρόνια, έξω από κλαμπ στην περιοχή του Περιστερίου! Ήρθε από το εξωτερικό και πήγε στο ραντεβού Το θύμα, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για μαστροπεία, ήλθε από το εξωτερικό […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Παγίδα θανάτου με «δόλωμα» μια γυναίκα, μέσω μηνυμάτων και Facebook, αποδεικνύεται ότι είχε στήσει 38χρονος Αλβανός σε 29χρονο ομοεθνή του, τον οποίο δολοφόνησε πριν από πέντε χρόνια, έξω από κλαμπ στην περιοχή του Περιστερίου!

Ήρθε από το εξωτερικό και πήγε στο ραντεβού

Το θύμα, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για μαστροπεία, ήλθε από το εξωτερικό όπου βρισκόταν τότε και πήγε σε ραντεβού που είχε συμφωνηθεί για να  συναντήσει τη γυναίκα με την οποία συνομιλούσε.

Όμως, ενώ βρισκόταν στο προκαθορισμένο σημείο μέσα στο αυτοκίνητό του, πλησίασε μια μοτοσυκλέτα μ δύο αναβάτες.

Ο συνεπιβάτης χωρίς να κατέβει πυροβόλησε το θύμα

Ο συνεπιβάτης, χωρίς να κατέβει από τη μηχανή, πυροβόλησε κατά του θύματος το οποίο αιφνιδιάστηκε και έπεσε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Εδώ και καιρό έγκλειστος στις φυλακές

Όπως αποδεικνύεται, πέντε χρόνια μετά από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, δράστης ήταν ο 38χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος είναι εδώ και καιρό έγκλειστος στις φυλακές με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιάσεις και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Συνελήφθη και η 28χρονη γυναίκα

Η Ασφάλεια προχώρησε και στη σύλληψη 28χρονης Ελληνίδας για την οποία εξακριβώθηκε ότι ήταν η γυναίκα που κρυβόταν πίσω από το προφίλ το οποίο είχε δημιουργηθεί με ψευδή στοιχεία και τον χειρισμό του οποίου είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης του εγκλήματος.

Ψάχνουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας

Ενώ έως στιγμής παραμένει ασύλληπτος μόνο ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής εκτιμούν ότι ο 38χρονος που έχει σχέση στενή με την ελληνική και αλβανική μαφία, θεώρησε ότι «κινδύνευε» στις δραστηριότητες που ήθελε να αναπτύξει από τον 29χρονο κατηγορηθέντα για μαστροπεία.

Είχε βρεθεί νεκρός τον Σεπτέμβρη του 2012

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 29χρονος Αλβανός, είχε βρεθεί πρώτες πρωινές ώρες στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, θανάσιμα τραυματισμένος στο Περιστέρι έξω από  κέντρο στριπτίζ.

Είχε βρεθεί  νεκρός στη θέση του οδηγού αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα είχε έρθει από την Ολλανδία στην χώρα μας με σκοπό να συναντηθεί με μία γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω Facebook και την ημέρα του εγκλήματος, είχε μεταβεί στην περιοχή του Περιστερίου σε προσυμφωνημένο ραντεβού.

Το προφίλ με τα ψευδά στοιχεία

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προαναφερόμενο προφίλ είχε δημιουργηθεί, με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, τον χειρισμό του οποίου όμως είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης.

Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη πάντα καθ’ υπόδειξη του 38χρονου.

Από τους πιο σκληρούς εκτελεστές

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει τώρα κατηγορία και για τρίτη δολοφονία, θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς εκτελεστές που συνεργαζόταν και με Έλληνες ποινικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις