Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Παπακωνσταντίνου: Η χώρα θα τιμωρηθεί γρήγορα αν επιστρέψουμε στις παλιές πρακτικές (vid)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπακωνσταντίνου: Η χώρα θα τιμωρηθεί γρήγορα αν επιστρέψουμε στις παλιές πρακτικές (vid)

Σε ελάχιστες στιγμές υπήρξε πραγματική βούληση για μεταρρυθμίσεις, τονίζει ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο CapitalTV στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτιμά ότι δεν είναι πιθανό να υπάρξει επόμενη μέρα χωρίς πλαίσιο επιτήρησης. Αυτοί που προσβλέπουν σε πιο ευέλικτο πλαίσιο για να επαναφέρουν παλιές πρακτικές δεν καταλαβαίνουν ότι η χώρα […]

Σε ελάχιστες στιγμές υπήρξε πραγματική βούληση για μεταρρυθμίσεις, τονίζει ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο CapitalTV στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτιμά ότι δεν είναι πιθανό να υπάρξει επόμενη μέρα χωρίς πλαίσιο επιτήρησης.

Αυτοί που προσβλέπουν σε πιο ευέλικτο πλαίσιο για να επαναφέρουν παλιές πρακτικές δεν καταλαβαίνουν ότι η χώρα θα τιμωρηθεί πάρα πολύ και πάρα πολύ γρήγορα από τις αγορές.

Η Ελλάδα βρίσκεται εκεί που ήταν το 2014, έχει όμως μια ευκαιρία με το τέλος του προγράμματος να ξεκινήσει αναπτυξιακή πορεία, υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός οικονομικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις