Αθήνα

°C

Τετάρτη

22

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Οι 2 λέξεις που θα σε πάνε στο first class του αεροπλάνου
PLUS

Οι 2 λέξεις που θα σε πάνε στο first class του αεροπλάνου

H αναβάθμιση θέσης είναι «πανάκεια» όσον αφορά τα ταξίδια, με αεροσυνοδούς, travel bloggers και ειδικούς να αναλύουν τους καλύτερους τρόπους για να μεταφερθεί κανείς στην first class. Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να πάρεις αναβάθμιση θέσης αλλά υπάρχουν διάφορα κόλπα που μπορεί να χρησιμοποιήσεις. Το πιο πρόσφατο προέρχεται από την συγγραφέα Tilly Bagshawe που ταξιδεύει συνεχώς και […]

H αναβάθμιση θέσης είναι «πανάκεια» όσον αφορά τα ταξίδια, με αεροσυνοδούς, travel bloggers και ειδικούς να αναλύουν τους καλύτερους τρόπους για να μεταφερθεί κανείς στην first class.

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να πάρεις αναβάθμιση θέσης αλλά υπάρχουν διάφορα κόλπα που μπορεί να χρησιμοποιήσεις.

Το πιο πρόσφατο προέρχεται από την συγγραφέα Tilly Bagshawe που ταξιδεύει συνεχώς και επιμένει πως η χρήση δύο συγκεκριμένων λέξεων είναι πιθανό να μας πάνε κατευθείαν στην first class.

Διαχείριση εσόδων, είναι οι λέξεις.

Η Tilly εξηγεί πως εκείνοι που κάνουν καλή διαχείριση εσόδων πρέπει να σιγουρέψουν πως η πτήση είναι κερδοφόρα και θα είναι εκείνοι που θα πουν στα πρακτορεία κρατήσεων τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.

Η συμβουλή της είναι να καλέσετε τις κρατήσεις και να ρωτήσετε: “Έχει η διαχείριση εσόδων ανακοινώσει θέσεις first class για αναβάθμιση μιλίων;” “Όταν λένε όχι,” είπε, “ζητήστε τους να τσεκάρουν ή να σας περάσουν στη γραμμή της διαχείρισης εσόδων έτσι ώστε να ρωτήσετε το πότε θα τις ανακοινώσουν, όπως και το πόσες θέσεις έχουν μείνει.” Μετά, απαντήστε ευγενικά κάπως έτσι: “Δεν έχετε πουλήσει 20 θέσεις; Γιατί δεν τις ανακοινώνετε;”

Η Tilly ισχυρίζεται πως χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο έχει 100% επιτυχία στο να πάρει upgrade στη θέση της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις