Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέλος το Survivor για την Ελένη Χατζίδου (vid)
LIFESTYLE

Τέλος το Survivor για την Ελένη Χατζίδου (vid)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα  στο Survior. Οι τηλεθεατές ψήφισαν και  αποφάσισαν, ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμάνιδης ανακοίνωσε τα αποτελέσμα.  Ωστόσο, πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Διάσημους. Αφορμή […]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα  στο Survior.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν και  αποφάσισαν, ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμάνιδης ανακοίνωσε τα αποτελέσμα.  Ωστόσο, πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Διάσημους. Αφορμή στάθηκε η ψήφος της Ξένιας προς τον Δρυμωνάκο και ότι απέκρυψε τον πραγματικό λόγο που τον ψήφισε.

Οι παίκτες συζήτησαν με έντονο ύφος  μεταξύ τους, με την Ξένια να καταλήγει στο ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα άλλαζε την ψήφο της. Έπειτα από αυτό το σκηνικό, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως αποχωρεί η Ελένη Χατζίδου, η οποία ανέφερε πως χάρηκε που παραμένει ο Γιάννης Δρυμωνάκος, αφού είναι δυνατός παίκτης.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι ειλικρινά είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Ότι δημιουργήθηκε μετά το συμβούλιο, δημιουργήθηκε πιο πολύ από την υποψηφιότητα του Γιάννη. Και τώρα ξέρω ότι θα είναι χαρούμενοι οι περισσότεροι που θα μείνει ο Γιάννης. Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και θα κερδίζει η ομάδα, οπότε χαίρομαι, που κράτησαν τον δυνατό παίκτη», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις