Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μάριν: «Είμαστε νούμερο ένα στην Ελλάδα και κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάριν: «Είμαστε νούμερο ένα στην Ελλάδα και κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά, ο Μάρκο Μάριν, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στη «deichstube». Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ έκανε λόγο για κυριαρχία της ομάδας του, την οποία κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν. Παράλληλα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά, ο Μάρκο Μάριν, παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στη «deichstube».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ έκανε λόγο για κυριαρχία της ομάδας του, την οποία κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση που επικρατεί στο βαθμολογικό πίνακα και έτσι θα αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδος για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριν:

Για το πώς βίωσε την κατάσταση του πρόσφατου ντέρμπι που δεν έγινε και τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία:

«Όχι, δεν φοβήθηκα. Υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. Ήταν, όμως, μία κατάσταση άβολη και άσχημη. Πας ένα γήπεδο και λες είναι ωραία, ακούγονται συνθήματα, θα υπάρξει καλή ατμόσφαιρα. Περιμένεις πώς και πώς το ματς και μετά γίνεται αυτό με τον προπονητή. Βλέπεις το μίσος σε κάποιους Έλληνες οπαδούς. Είμαστε Νο1 στην Ελλάδα και κάποιοι δεν το αντέχουν αυτό»!

Για το πόσο εκδηλωτικοί είναι με το ποδόσφαιρο οι Έλληνες:

«Ναι, είναι πολύ. Γι’ αυτό και για αρκετό διάστημα υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών στα μεγάλα παιχνίδι. Είναι κρίμα, αλλά ίσως και πιο καλά ορισμένες φορές. Ποιος ξέρει τι άλλο θα γινόταν;»

Τέλος, για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το 2016 και αν βρήκε ομάδα για να ρίξει… άγκυρα:

«Ναι μπορεί να το πεις αυτό. Είμαστε κυρίαρχοι από την πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα και είμαι ηγέτης εδώ. Φέτος η σεζόν είναι πολύ πετυχημένη από προσωπικής πλευράς. Δυστυχώς, έχουμε περιπλέξει την κατάσταση στο πρωτάθλημα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα ανακάμψουμε».

Αναφερόμενος στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, τόνισε:

«Φυσικά, είναι χαμηλότερο από το γερμανικό. Οι πρώτες 4-5 ομάδες έχουν ποιότητα, μετά όμως… Εμείς σαν Ολυμπιακός πάλι βρισκόμαστε πάντα κάτω από πολλή πίεση: Πρέπει να είμαστε πάντα πρωταθλητές. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν δεν τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις