Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μαρινάκης: «Δεχόμαστε πόλεμο, ξέρετε τι σημαίνει για όλους μας το ντέρμπι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρινάκης: «Δεχόμαστε πόλεμο, ξέρετε τι σημαίνει για όλους μας το ντέρμπι»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θέλοντας να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για το κυριακάτικο (4/3, 19:30) ντέρμπι αιωνίων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από κάποιες δουλειές στο εξωτερικό και κατευθύνθηκε προς το προπονητικό κέντρο ώστε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θέλοντας να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για το κυριακάτικο (4/3, 19:30) ντέρμπι αιωνίων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από κάποιες δουλειές στο εξωτερικό και κατευθύνθηκε προς το προπονητικό κέντρο ώστε να επιθεωρήσει κάποιες εργασίες οι οποίες γίνονται.

Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έδωσε σύνθημα νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό και για να κάνουν το 7/7 στις αγωνιστικές που απομένουν για τη Super League, με στόχο να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για «πόλεμο» που δέχεται παντού ο σύλλογος, ο οποίος είναι δυνατός και ξέρει να κερδίζει τέτοιου είδους μάχες και να κατακτάει πάντα την κορυφή.

Τέλος, ανέφερε πως «ξέρετε για όλους μας τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής», καθιστώντας ξανά πως όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις