Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Θα φύγω και απλά θα προσευχηθώ να μην πεθάνεις»
LIFESTYLE

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Θα φύγω και απλά θα προσευχηθώ να μην πεθάνεις»

  Η Sarah Jessica Parker  έδωσε συνέντευξη  στο περιοδικό People. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε  ότι ένιωσε έναν έρωτα που της ράγισε την καρδιά και εξήγησε τους λόγους. Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της: Πριν γνωρίσεις τον Matthew Broderick, είχες άλλη μια σημαντική σχέση, με τον RobertDowney Jr. Τι έμαθες από αυτή τη σχέση; Έμαθα […]

 

Η Sarah Jessica Parker  έδωσε συνέντευξη  στο περιοδικό People. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε  ότι ένιωσε έναν έρωτα που της ράγισε την καρδιά και εξήγησε τους λόγους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της:

Πριν γνωρίσεις τον Matthew Broderick, είχες άλλη μια σημαντική σχέση, με τον RobertDowney Jr. Τι έμαθες από αυτή τη σχέση;

Έμαθα τελικά πώς να φροντίζω τον εαυτό μου. Τον περισσότερο χρόνο σε αυτή τη σχέση τον περνούσα προσπαθώντας να εξασφαλίσω πως θα ήταν εκείνος καλά. Κάποια στιγμή βρήκα το κουράγιο να πω «Θα φύγω και απλά θα προσευχηθώ να μην πεθάνεις».

Εκείνος έχει μιλήσει ανοιχτά για εκείνη την περίοδο, έχοντας παραδεχτεί πως έκανε ναρκωτικά και πως ήταν σε ένα ατελείωτο πάρτι. Και εγώ δεν έκανα τίποτα. Για πολύ καιρό δεν γνώριζα καν. Αναρωτιόμουν «Γιατί η καρδιά του χτυπά τόσο γρήγορα; Μα, μην κάνεις τόσα push–ups πριν πέσεις για ύπνο!». Θα πω όμως πως δεν το μετανιώνω. Δεν μετανιώνω για τον καιρό που περάσαμε μαζί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις