Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΛ: Ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ για τον αγώνα με την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΛ: Ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Επιστολή προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητώντας τη διενέργεια ντόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες, πριν από την έναρξη του σημερινού (19:30) ημιτελικού με την ΑΕΚ. Στη συγκεκριμένη επιστολή κάνει λόγο για «ασυνήθιστους μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών της ΑΕΚ». Η ανακοίνωση: «Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Επιστολή προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητώντας τη διενέργεια ντόπινγκ κοντρόλ στους παίκτες, πριν από την έναρξη του σημερινού (19:30) ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Στη συγκεκριμένη επιστολή κάνει λόγο για «ασυνήθιστους μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών της ΑΕΚ».

Η ανακοίνωση:

«Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των συνεχών μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μίας από τις δύο ομάδες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ».

 

Ανδρέας Δημάτος προς ΠΑΕ ΑΕΛ: «Αισχρή προσβολή»

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ζήτησε ντόπινγκ κοντρόλ πριν από τη διεξαγωγή του ημιτελικού, έδωσε με ανάρτησή του στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος.

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυϊκών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις