Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

13

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: «Υπάρχουν 4 κοπέλες στον διαγωνισμό, η μία είναι ο Τζώρτζης» (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: «Υπάρχουν 4 κοπέλες στον διαγωνισμό, η μία είναι ο Τζώρτζης» (vid)

Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη προκάλεσε αντιδράσεις στο MasterChef με τους παίκτες να αναφέρουν πως είναι ανήθικο, από την στιγμή που είχε αποχωρήσει από μόνη της εξαιτίας προβλήματος υγείας του παιδιού της. Ο Τζώρτζης όμως φέρθηκε πολύ άσχημα, απογοητεύοντας τους τηλεθεατές. Αφού στην αρχή αγκάλιασε την Μάγκυ και φάνηκε να χαίρεται που η ίδια επιστρέφει […]

Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη προκάλεσε αντιδράσεις στο MasterChef με τους παίκτες να αναφέρουν πως είναι ανήθικο, από την στιγμή που είχε αποχωρήσει από μόνη της εξαιτίας προβλήματος υγείας του παιδιού της.

Ο Τζώρτζης όμως φέρθηκε πολύ άσχημα, απογοητεύοντας τους τηλεθεατές.

Αφού στην αρχή αγκάλιασε την Μάγκυ και φάνηκε να χαίρεται που η ίδια επιστρέφει στον διαγωνισμό, στις κάμερες και στους παίκτες έλεγε διαφορετικά πράγματα.

Στις κάμερες είπε πως βρίσκει ανήθικο το ότι επέστρεψε η Μάγκυ, ενώ το ίδιο φαίνεται να είπε και στους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, όταν του δόθηκε ευκαιρία να μιλήσει στους κριτές, όπως έκανε ο Δημήτρης Τσικίλης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, δεν είπε τίποτα με αποτέλεσμα να λάβει κι αυτός επικριτικά σχόλια.

Ο Αργύρης Αγλαμίσης, λοιπόν, σχολίασε την στάση τους λέγοντας «Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης», ήταν το σχόλιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις