Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αντιδράσεις για την Αντωνοπούλου- Ζήτημα αρχής, να δώσει εξηγήσεις (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις για την Αντωνοπούλου- Ζήτημα αρχής, να δώσει εξηγήσεις (vid)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση πληρώνει 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της Ράνιας Αντωνοπούλου. Το θέμα έφερε στο φως ο «Ελεύθερος Τύπος», που ανέφερε ότι η αναπληρώτρια υπ. Εργασίας -η οποία είναι και εξωκοινοβουλευτική υπουργός- λαμβάνει 1.000 ευρώ τον μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου. Ο […]

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση πληρώνει 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της Ράνιας Αντωνοπούλου.

Το θέμα έφερε στο φως ο «Ελεύθερος Τύπος», που ανέφερε ότι η αναπληρώτρια υπ. Εργασίας -η οποία είναι και εξωκοινοβουλευτική υπουργός- λαμβάνει 1.000 ευρώ τον μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου.

Ο Κώστας Πουλάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Σκάι, τόνισε πως «αυτή η κίνηση, αυτή η αποδοχή θολώνει ένα έργο το οποίο κάνει η ίδια υπουργός και αυτό με στεναχωρεί. Περιμένω κι εγώ την εξήγηση της κυρίας Αντωνοπούλου».

Στο ίδιο πάνελ, στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος είπε πως «είναι καθαρό ότι υπάρχει ζήτημα» και πρόσθεσε πως «δεν είναι μόνο το ζήτημα το εισοδηματικό, είναι και ζήτημα αρχής».

Στο ερώτημα αν υπάρχει θέμα παραίτησης της κ. Αντωνοπούλου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απέφυγε να τοποθετηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περιμένει δήλωση της ίδιας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, στην ίδια εκπομπή, ανέφερε πως «αν υπάρχει και κατοικία, το κάνει πιο βαρύ. Το να επιλέγεις να μένεις στο νοίκι για να πάρεις την επιδότηση, ενώ είσαι πλούσιος και έχεις κατοικία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις