Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή- Νεύρα στη δεκάδα (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Η μεγάλη ανατροπή- Νεύρα στη δεκάδα (vid)

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει η παραγωγή του MasterChef στην δεκάδα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό, καθώς θα φέρει πίσω όχι έναν  αλλά έξι παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει! Φυσικά δεν θα μπουν και οι έξι στο παιχνίδι ξανά, αλλά θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν και πάλι μία θέση στο διαγωνισμό. Πρόκειται για την Γωγώ, την […]

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει η παραγωγή του MasterChef στην δεκάδα που έχει παραμείνει στον διαγωνισμό, καθώς θα φέρει πίσω όχι έναν  αλλά έξι παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει!

Φυσικά δεν θα μπουν και οι έξι στο παιχνίδι ξανά, αλλά θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν και πάλι μία θέση στο διαγωνισμό.

Πρόκειται για την Γωγώ, την Μάγκυ, τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, τον Μάριο Βραχάτη, την Νικολέτα Ταβουλάρη, τον Βασίλη Χατζόπουλο και τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη.

Πάντως όπως φαίνεται από το τρέιλερ, πολλοί από τους παίκτες του Master Chef δεν χάρηκαν ιδιαίτερα που είδαν τους παλιούς τους συμπαίκτες με τους περισσότερους να νιώθουν μία δυσαρέσκεια που είδαν και πάλι την Μάγκυ.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η μόνη από όσους επέστρεψαν, η οποία είχε φύγει με δική της θέληση από τον διαγωνισμό, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε ο γιος της.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως κάποιος ή κάποιοι θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του Master Chef.

Κι όλοι περιμένουμε να δούμε, πώς θα τους κοιτάξει στα μάτια η Γωγώ, που έφυγε αφήνοντας πίσω της μπόλικα… γαλλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις