Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πνιγμός η αιτία θανάτου της Σρίντεβι
ΚΟΣΜΟΣ

Πνιγμός η αιτία θανάτου της Σρίντεβι

Ο ξαφνικός θάνατος της σταρ του Μπόλιγουντ Πάντμα Σρίντεβι στις 24 Φεβρουαρίου σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο του θεάματος και κυρίως στην Ινδία που την λάτρευαν σαν θεά. «Ήταν μια βετεράνος της βιομηχανίας του κινηματογράφου, της οποίας η καριέρα συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς ρόλους και αξιομνημόνευτες ερμηνείες», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι […]

Ο ξαφνικός θάνατος της σταρ του Μπόλιγουντ Πάντμα Σρίντεβι στις 24 Φεβρουαρίου σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο του θεάματος και κυρίως στην Ινδία που την λάτρευαν σαν θεά.

«Ήταν μια βετεράνος της βιομηχανίας του κινηματογράφου, της οποίας η καριέρα συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς ρόλους και αξιομνημόνευτες ερμηνείες», έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι ενώ το διαδίκτυο γέμισε μηνύματα…

“Δεν έχω λόγια. Συλλυπητήρια σε όσους αγαπούσαν την Σρίντεβι. Είναι μια μαύρη ημέρα” έγραψε στο twitter η συμπατριώτισσά της ηθοποιός, Πριάνκα Τσόπρα.

Σύμφωνα με την Gulf News, η εγκληματολογική έκθεση για το θάνατο της ηθοποιού αποκάλυψε ότι τελικά δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή όπως αρχικά γράφτηκε αλλά ότι πνίγηκε στην μπανιέρα της.

Η εφημερίδα του Ντουμπάι αποκάλυψε επίσης ότι στην έκθεση αναφέρεται ότι στο αίμα της ηθοποιού βρέθηκε αλκοόλ. Το άψυχο κορμί της βρίσκεται στο νεκροτομείο και η οικογένειά της ελπίζει ότι σύντομα θα το έχει στην κατοχή της.

Το χρονικό

Στις 26 Φεβρουαρίου, η Times of India πρώτη δημοσίευσε ότι η ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και από την αρχή αποκλείστηκε κάποιο άλλο αίτιο για τον θάνατό της. Οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι πέθανε από ανακοπή και ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι για να παραβρεθεί στον γάμο του ανιψιού της.

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα αυτό της Khaleej Times, η ηθοποιός λιποθύμησε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου Jumeirah Emirates Towers και αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο Rashid στο Ντουμπάι.

Ενώ το ξενοδοχείο αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, πηγές από Ινδικό Προξενείο ανέφεραν ότι όταν η 54χρονη Πάντμα Σρίντεβι έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο σύζυγός και παραγωγός της Boney Kapoor ανέφεραν ότι πέταξαν στο Ντουμπάι για να της κάνουν έκπληξη το απόγευμα της 24ης Φεβρουαρίου. Οι Khaleej Times σύμφωνα με πηγή που είναι κοντά στην οικογένεια ανέφεραν ότι εκείνη και ο σύζυγός της συνομίλησαν για 15 λεπτά και στη συνέχεια εκείνη πήγε στην τουαλέτα.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Kapoor χτύπησε αργότερα την πόρτα της και εκείνη δεν απάντησε. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και την βρήκε ακίνητη στην μπανιέρα που ήταν γεμάτη με νερό.

Από το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, η σορός της ηθοποιού εξετάζεται από ιατροδικαστή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η πρώτη γυναίκα σουπερστάρ του Bollywood ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Μπόνεϊ Καπούρ και είχε μαζί του δύο κόρες.

Στις πέντε δεκαετίες της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 300 ταινίες και είχε τιμηθεί το 2013 βραβείο Πάντμα Σρι, που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη διάκριση για πολίτες στην Ινδία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις