Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η Ελευθερία Τομπατζόγλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η Ελευθερία Τομπατζόγλου

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα Ελευθερία Τομπατζόγλου μετά την επίθεση ακροδεξιών σε κοινωνικό στέκι στον Πειραιά. Η δικηγόρος τραυματίστηκε με άλλα τέσσερα άτομα κατά την επίθεση στη “Φαβέλα” και διακομίστηκε στο Αττικόν “με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικά ευμεγέθη τραύματα τριχωτού”, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που δημοσιεύει το omniatv Σύμφωνα […]

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα Ελευθερία Τομπατζόγλου μετά την επίθεση ακροδεξιών σε κοινωνικό στέκι στον Πειραιά.

Η δικηγόρος τραυματίστηκε με άλλα τέσσερα άτομα κατά την επίθεση στη “Φαβέλα” και διακομίστηκε στο Αττικόν “με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικά ευμεγέθη τραύματα τριχωτού”, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που δημοσιεύει το omniatv

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες οι δράστες προέρχονταν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Εισέβαλαν στο χώρο της Φαβέλας φωνάζοντας συνθήματα και κρατούσαν κράνη, ρόπαλα και πυρσούς. Αφού χτύπησαν όποιον βρήκαν μπροστά τους, αποχώρησαν φωνάζοντας “Αίμα – Τιμή – Χρυσή Αυγή”, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες. Η επίθεση έγινε στο άνοιγμα του χώρου για την εβδομαδιαία συνέλευσή του.

Ο κοινωνικός χώρος Φαβέλα εξέδωσε ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook:

“Σήμερα το απόγευμα στο άνοιγμα του χώρου για την εβδομαδιαία συνέλευσή του, δεχτήκαμε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών με λοστούς, κράνη και φωτοβολίδες. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο και τραυματισμοί ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

Διαψεύδουμε τα γελοία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί εκρηκτικών υλών στο χώρο και ερευνών σε σπίτια συμμετεχόντων από μερίδα του τύπου.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανακοίνωση. Το γεγονός δε θα μείνει αναπάντητο. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας φοβίζουν!”.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει ξαναγίνει στο παρελθόν στόχος επίθεσης ακροδεξιών.

Στις αρχές Ιανουαρίου είχαν πραγματοποιηθεί συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική κατόπιν εντάλματος,  για την εμπρηστική επίθεση που είχε γίνει στην ελεύθερο κοινωνικό χώρο “Φαβέλα” στο Πειραιά, τα ξημερώματα της 29 Αυγούστου.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της, αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην επίθεση. 

“Πόσο τυχαία είναι άραγε η σύμπραξη αριστεριστών, ΜΜΕ και προβοκατόρων κάθε προελεύσεως, μία μόλις μέρα μετά από την δημοσκόπηση της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή σημειώνει εκρηκτική άνοδο φτάνοντας το 10%.

Η πραγματικότητα είναι ότι είναι τόσο τυχαία, όσο και η απραγία των αρχών, οι οποίες για άλλη μία φορά «αδυνατούν» να προβούν στην σύλληψη των εμπλεκομένων.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις