Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καρανίκας: Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας: Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων

Στο στόχαστρο του Νίκου Καρανίκα βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη στάση τους απέναντι στους πλειστηριασμούς χαρακτηρίζοντάς τους «κίνημα υπέρ των πλουσίων». Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και σύμβουλος του στρατηγικού του σχεδιασμού ανάρτησε, το πρωί της Κυριακής, στο προφίλ του στο Facebook δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι […]

Στο στόχαστρο του Νίκου Καρανίκα βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη στάση τους απέναντι στους πλειστηριασμούς χαρακτηρίζοντάς τους «κίνημα υπέρ των πλουσίων».

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και σύμβουλος του στρατηγικού του σχεδιασμού ανάρτησε, το πρωί της Κυριακής, στο προφίλ του στο Facebook δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο πλειστηριασμός που εμπόδισε την περασμένη εβδομάδα η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφορούσε βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ.

 

«Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων… Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσύα… στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς… και των λαμόγιων… Επρόκειτο για εξοχικό και οι συνολικές οφειλές ήταν για πάνω από 2,5.000.000€».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις