Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Κυβέρνηση θα συνεργαστεί με την Εκκλησία για… «ιντερνετικούς» σκοπούς
ΚΟΣΜΟΣ

Η Κυβέρνηση θα συνεργαστεί με την Εκκλησία για… «ιντερνετικούς» σκοπούς

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και η Εκκλησία της Αγγλίας προχώρησαν σε μια πρωτότυπη συνεργασία, που περιλαμβάνει τις εκκλησίες και την πρόσβαση στο internet. Θα τοποθετηθούν λοιπόν στα κτίρια της Εκκλησίας κεραίες, δορυφορικά πιάτα και καλώδια οπτικών ινών με σκοπό να διευρυνθεί η πρόσβαση των ανθρώπων στο internet, κυρίως στις περιοχές της επαρχίας. «Η δουλειά […]

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και η Εκκλησία της Αγγλίας προχώρησαν σε μια πρωτότυπη συνεργασία, που περιλαμβάνει τις εκκλησίες και την πρόσβαση στο internet. Θα τοποθετηθούν λοιπόν στα κτίρια της Εκκλησίας κεραίες, δορυφορικά πιάτα και καλώδια οπτικών ινών με σκοπό να διευρυνθεί η πρόσβαση των ανθρώπων στο internet, κυρίως στις περιοχές της επαρχίας.

«Η δουλειά μας έχει βελτιώσει σημαντικά την πρόσβαση της επαρχίας σε υψηλές broadband ταχύτητες. Ενθαρρύνοντας τις εκκλησίες να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα θα βοηθήσει να αντιμετωπιστούν δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα στις επαρχιακές περιοχές, την απομόνωση και τη βιωσιμότητα», δήλωσε ο  Stephen Cottrell, Επίσκοπος του Chelmsford.

Το 65% των Αγγλικανικών εκκλησιών και το 66% των ενοριών, βρίσκονται σε επαρχιακές περιοχές, ενώ η πάντα κεντρική τοποθεσία τους στα χωριά τις κάνουν ιδανικές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κάλυψης και συνδεσιμότητας. Η αισθητική των κτιρίων δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις