Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Η επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να διατηρήσει την ιδιοκτησία του προγράμματος”
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“Η επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να διατηρήσει την ιδιοκτησία του προγράμματος”

Για εκλογές στην Ελλάδα και την επόμενη κυβέρνηση μίλησε ο Μάριο Σεντένο, που χαρακτήρισε στοίχημα την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα το καλοκαίρι. «Είναι ένα στοίχημα, το οποίο αισθανόμαστε ότι θα πετύχει», απάντησε ο επικεφαλής του Eurogroup στο Euronews, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγει από τα μνημόνια το καλοκαίρι. […]

Για εκλογές στην Ελλάδα και την επόμενη κυβέρνηση μίλησε ο Μάριο Σεντένο, που χαρακτήρισε στοίχημα την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα το καλοκαίρι.

«Είναι ένα στοίχημα, το οποίο αισθανόμαστε ότι θα πετύχει», απάντησε ο επικεφαλής του Eurogroup στο Euronews, όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα μπορεί να βγει από τα μνημόνια το καλοκαίρι.

«Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αποδώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση, τις ελληνικές αρχές και την κοινωνία το αίσθημα ιδιοκτησίας για το μέλλον τους. Δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό καθώς διερχόμαστε μία μετάβαση μεταξύ πολιτικών και εκλογικών κύκλων στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πορτογάλος.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η επόμενη κυβέρνηση θα διατηρήσει αυτό το αίσθημα ιδιοκτησίας της όλης διαδικασίας. Γιατί είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία», κατέληξε ο Σεντένο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις