Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παίκτης του ΠΑΟΚ πιθανόν να παίξει με ένεση κόντρα στον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίκτης του ΠΑΟΚ πιθανόν να παίξει με ένεση κόντρα στον Ολυμπιακό

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Δημήτρης Πέλκας «κουβαλάει» έναν τραυματισμό στον αστράγαλο από το 17ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης με τους συμπαίκτες του, αφού περνάει τον περισσότερο χρόνο κάνοντας αποθεραπεία. Ωστόσο, δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην παίξει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Δημήτρης Πέλκας «κουβαλάει» έναν τραυματισμό στον αστράγαλο από το 17ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης με τους συμπαίκτες του, αφού περνάει τον περισσότερο χρόνο κάνοντας αποθεραπεία.

Ωστόσο, δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (25/2, 19:30) στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Τούμπα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Στο τρέξιμο δεν νιώθει ενοχλήσεις, ωστόσο όταν το πόδι του έρχεται σε επαφή με τη μπάλα, τότε είναι που δημιουργείται πρόβλημα.

Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν να προπονηθεί έστω και στο τελευταίο πρόγραμμα πριν το ντέρμπι, αλλιώς υπάρχει περίπτωση ακόμα και να του κάνουν ένεση ώστε να αγωνιστεί χωρίς να πονάει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις