Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε διαθεσιμότητα τα γυαλιά χωρίς προπληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε διαθεσιμότητα τα γυαλιά χωρίς προπληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ

Οι ασφαλισμένοι με βάση τη σύμβαση με τα καταστήματα οπτικών ειδών και του ΕΟΠΥΥ πλέον δεν απαιτείται να προπληρώνουν για την αγορά γυαλιών και οπτικών ειδών. Οι συμβάσεις μεταξύ ΕΟΠΥΥ και καταστημάτων οπτικών ειδών έχουν εγκριθεί από τις 14 Φεβρουαρίου και πλέον είναι σε ισχύ ώστε οι ασφαλισμένοι να μην χρειάζεται να προπληρώνουν τα γυαλιά […]

Οι ασφαλισμένοι με βάση τη σύμβαση με τα καταστήματα οπτικών ειδών και του ΕΟΠΥΥ πλέον δεν απαιτείται να προπληρώνουν για την αγορά γυαλιών και οπτικών ειδών.

Οι συμβάσεις μεταξύ ΕΟΠΥΥ και καταστημάτων οπτικών ειδών έχουν εγκριθεί από τις 14 Φεβρουαρίου και πλέον είναι σε ισχύ ώστε οι ασφαλισμένοι να μην χρειάζεται να προπληρώνουν τα γυαλιά τους.

Οι νέες συμβάσεις αφορούν καταστήματα οπτικών που δραστηριοποιούνται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Σέρρες, ενώ σταδιακά αναμένεται να δημιουργηθεί πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων παρόχων.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για την ένταξη των οπτικών καταστημάτων στο δίκτυο, η έγκαιρη όμως εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι σημαντική τόσο για την άμεση ένταξη στο δίκτυο όσο και για την εξυπηρέτηση των Πολιτών.

Τα συμβεβλημένα καταστήματα τις επόμενες ημέρες θα φέρουν ειδική σήμανση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που θα πιστοποιεί ότι πρόκειται για συμβεβλημένους παρόχους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις