Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούνμπο: «Παίζω πάρα πολύ, χρειάζομαι ξεκούραση»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο: «Παίζω πάρα πολύ, χρειάζομαι ξεκούραση»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του All Star Game, ένιωσε ηρεμία και ξεκούραση, ενώ τόνισε πως αυτό θα χρειαστεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μιλώντας στο Eurohoops, είπε πως παίζει πάρα πολύ, κάτι το οποίο του έχει δημιουργήσει τη φλεγμονή στο γόνατο, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του All Star Game, ένιωσε ηρεμία και ξεκούραση, ενώ τόνισε πως αυτό θα χρειαστεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μιλώντας στο Eurohoops, είπε πως παίζει πάρα πολύ, κάτι το οποίο του έχει δημιουργήσει τη φλεγμονή στο γόνατο, η οποία συχνά-πυκνά τον κρατάει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Το πρόβλημα είναι ότι παίζω πάρα πολύ», είπε. «To μόνο που χρειάζομαι είναι να ξεκουράζομαι περισσότερο. Αυτό το καλοκαίρι δεν είχα πολύ χρόνο να το κάνω αυτό.

Μετά από τα play-off, πήγα κατευθείαν στο γυμναστήριο. Πήγα να δω (τον μικρότερο αδελφό μου) τον Κώστα και έκανε μαζί του γυμναστική για περίπου μιάμιση εβδομάδα. Δεν είχα χρόνο για ξεκούραση και έτσι η κατάσταση χειροτέρευσε. Μετά από αυτή τη σεζόν θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ», ανέφερε ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις