Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με αξίνες και.. φτυάρια ξέθαψε η ΕΛΑΣ ναρκωτικά από τη γη!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αξίνες και.. φτυάρια ξέθαψε η ΕΛΑΣ ναρκωτικά από τη γη!

Του Πέτρου Καρσιώτη Αξίνες και… φτυάρια (!) χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, προκειμένου να σκάψουν και να… ξεθάψουν από τη γη ποσότητα κοκαΐνης, που έκρυβαν οι διακινητές μέσα σε λάκκους, σε δύσβατους, υπαίθριους δασικούς χώρους στην περιοχή Αφάντου! Ο 34χρονος είχε μπει σε παρακολούθηση από τη Δίωξη Την ομάδα των διακινητών αποτελούσαν δύο Αλβανοί […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αξίνες και… φτυάρια (!) χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, προκειμένου να σκάψουν και να… ξεθάψουν από τη γη ποσότητα κοκαΐνης, που έκρυβαν οι διακινητές μέσα σε λάκκους, σε δύσβατους, υπαίθριους δασικούς χώρους στην περιοχή Αφάντου!

Ο 34χρονος είχε μπει σε παρακολούθηση από τη Δίωξη

Την ομάδα των διακινητών αποτελούσαν δύο Αλβανοί υπήκοοι εκ των οποίων συνελήφθη ο ένας. Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος είχε ήδη μπει υπό παρακολούθηση από τους αστυνομικούς.

Επισκέφτηκε τον χώρο ταφής για να κρύψει κοκαΐνη σε βάζο

Όταν πήρε την εντολή από τον 33χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος αναζητείται, να επισκεφθεί το… χώρο  ταφής για να αποκρύψει βάζο με ποσότητα κοκαΐνης, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης.

Και οι δύο αλλοδαποί είναι κατηγορούμενοι  για κατοχή – αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη διαμονή.

Τι βρέθηκε στους χώρους όπου κινούνταν οι διακινητές

Από τον αστυνομικό έλεγχο,  που έγινε στον 34χρονο και την έρευνα που ακολούθησε στους υπαίθριους χώρους «καβάτζα», καθώς και τις κατοικίες των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Κοκαΐνη, συνολικού βάρους 311,8 γραμμαρίων, φιαλίδιο των 50 ml με ποσότητα ξυλοκαΐνης σε υγρή μορφή, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 7επτά τεμάχια τιμαλφή μετ τα οποία προφανώς πλήρωσαν για αγορά κοκαΐνης κάποιοι ενδιαφερόμενοι, τρία κινητά τηλέφωνα και 1.700 ευρώ.

Με ένα αυτοκίνητο και δύο μοτοσυκλέτες η μεταφορά

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.ΧΕ. αυτοκίνητο και δυο μοτοσυκλέτες. Και τα τρία μεταφορικά μέσα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την απόκρυψη και διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις