Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συζητήθηκε η αγωγή του Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo
ΕΛΛΑΔΑ

Συζητήθηκε η αγωγή του Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας του ιδιοκτήτη των Jumbo και της ασφαλιστικής εταιρείας του αυτοκινήτου, με την οποία ο ίδιος ζητεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για το θάνατο της συζύγου του και του γιου του, και οι υπόλοιποι συγγενείς 1,3 εκατ. ευρώ. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του […]

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας του ιδιοκτήτη των Jumbo και της ασφαλιστικής εταιρείας του αυτοκινήτου, με την οποία ο ίδιος ζητεί περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για το θάνατο της συζύγου του και του γιου του, και οι υπόλοιποι συγγενείς 1,3 εκατ. ευρώ.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ο νεαρός οδηγός της μαύρης Porsche, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα που άγγιζε τα 320 χλμ./ώρα, πάτησε φρένο, με αποτέλεσμα το όχημα να μπει με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και να βρουν ακαριαίο θάνατο η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, και το ανήλικο αγοράκι τους.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη των Jumbo δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εταιρεία εκπροσώπησε η δικηγόρος, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Στην κατάθεσή του ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου είπε ότι μετά το δυστύχημα, ο σύζυγος του θύματος δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και, όπως πρόσθεσε «δεν νομίζω να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις